

## EMERALD project – GA No. 764479

## SB/MB Meeting – 26<sup>th</sup> October 2021

## Venue:

The meeting is remote due to travel limitations in EU for COVID-19 infections.

## **Final Agenda:**

NOTE: all the times are Italian times (GMT+1)

| 11.15 – 11.30 | 15min | Connection of all the participants to virtual meeting; check | J. Tobon        |
|---------------|-------|--|-----------------|
|               |       | audio/video; welcome and greetings                           | (POLITO)        |
| 11.30 – 12.10 | 40min | Overall project progress: Deliverables, CDPs, Dissemination  | F. Vipiana      |
|               |       | and communications activities, Springer book details         | (POLITO)        |
| 12.10 – 12.30 | 20min | Administration / finances updates and clarifications         | E. Racca        |
|               |       |  | (POLITO)        |
| 12.30 – 13.00 | 30min | Presentation of the EMERALD Final Conference                 | N. Joachimowicz |
|               |       |  | (CNRS)          |
| 13.00 – 13.20 | 20min | Secondments plan   | F. Vipiana      |
|               |       |  | (POLITO)        |
| 13.20 – 13.30 | 10min | Questions & Answers  | all             |